Human design

Med Avalon

Hver har vi en rolle om fælleskabets bål

kender du din?

Human design er en måde at lære sig selv og sine styrker bedre at kende på. Ligesom astrologi, enegrammet eller andre systemer du måske kender til, der kan hjælpe dig med at kortlægge dit indre landskab.

Human design er skabt at Canadieren Ra Uhu Hu i 1987 og er en kombination af astrologi, Kabalah tree of life, chakralære og I-ching Systemet

 

Det har til formål at støtte hver enkelt individ på denne jord, i deres unikke rejse og styrke deres gaver. Da vi alle er unikke og har forskellige måder hvorpå vores energi og gaver kommer bedst til udtryk.

 

Derfor er det givtigt at lære sin energi type at kende, så vi hver især kan begynde at leve vores fulde potentiale, på den mest effortless og alinged måde, for det vi er kommet med.

Avalon1192 kopier.jpg

Ingen er som dig og det er din gave

det er tid til du bruger den optimalt

De 5 energi typer

Så Human Design er et kæmpe system med utroligt meget at gå i dybden med (HEJ alle der elsker at nørde, I see you) men det aller vigtigste at mestre er din energi type. 

Når du lever i harmoni med den kan du opleve mere flow, energi og magnetisme.

De 5 typer er 

Manifestor

Generator

Manifesting Generator

Projektor

Reflektor

Herunder vil du finde 5 video klasser der lære dig om hver type

Hvis du ikke ved hvilken type du er tager du blot testen lige her 

 

Avalon1030 kopier.jpg
Avalon1030 kopier.jpg

hvorfor

human design ?

Jeg stødte første gang på human design for 4-5 år siden på Bali hvor det blev ved med at dukke op. Jeg forstod det ikke til at starte med men blev hurtigt hooked fordi det gav mig en dybere forståelse af hvorfor vi reagere/agere forskelligt. Jeg følte mig dybt genkendt og det gav håndgribelige værktøjer som jeg nemt kunne anvende i praksis.

Og for mig er hverdagen det vigtigste, da det er der vores liv egentligt bliver skabt, dag efter dag. Så hvis ikke du kan bruge det du lærer når du står i en konflikt eller har mistet kontakten til dig selv, What is the point then?

Så jeg nørdede videre på egen hånd, brugte det på alle jeg kom i nærheden af ("Hej mor, jeg har lært noget nyt må jeg liiiige be om dit fødsels tidspunkt") Jeg brugte det i mine mentor forløb (har læst over 300 charts) og mærkede dag for dag hvordan det blev til embodied visdom og ikke bare ord i en bog. For mig er der kæmpe forskel om viden kommer fra levet liv eller genfortalte ord fra en anden. I 2020 begyndte jeg på uddannelse som reader ved Jenna Zöe da jeg gerne ville være sikker på jeg havde fået det hele med i mine 5 årige selvstudier. Jeg er nu færdig uddannet

Det er hands down det værktøj jeg nogensinde er stødt på (Og jeg har været around tha block, lad os sige det sådan!) der giver mest mening og hjælper folk hurtigst.

Og lige præcis derfor jeg elsker at dele det videre med alle der mærker et pull. Når det er sagt oplever jeg at human design åbner sig step by step for en, så derfor har jeg ventet så længe inden jeg delte det. Da jeg har kæmpe respekt for dette livsændrede system. Og ære processen i at forstå det med mine celler og ikke blot mit hoved.

Så derfor vil min anbefaling klart være at tage et skridt af gange og bruge det i det virkelige liv, før du nørder videre. Særligt med human design er det nemt at blive opslugt og ville vide det hele med det samme. Men hvis ikke du træner det, whats the point then?

Velkommen til kære <3

 

Vi har alle en vigtig rolle omkring fælleskabets bål

Snup din type her:

3.png

Magnetiske manifestor

Hey YOU! Powerfulde firestarter. Du er her for at tænde bålet! Du kan ikke undgåes at blive bemærket når du træder ind i et rum og er her for at skabe forandring på den helt store skala . Der er 9% på denne jord der er samme energi type som du. Vrede er et tema som viser dig at du er på afveje

1.png

 

geniale generator

Kære Energi bombe! Du er her for give varmen fra bålet videre til alle du møder på din vej. Når DU er tændt, tænder du verden. Og din læring i dette liv er at følge det der giver dig sommerfugle i mavse fremfor det folk vil have dig til at gøre.. 35% findes der af din type. Og frustration er et tema der vil opstå hvis du ikke er sand overfor dig

5.png

Revolutionerende reflektor

Du er her for at spejle tilbage til os andre hvordan det står til. Hvor vi er ude af alingment som samfund og hvordan vi kollektivt kommer til en kærligere planet for os alle. Du er en gave for dine omgivelser og er født med visdom til os alle. Der findes kun 1% i verden som du. Skuffelse er en følelse du vil kende hvis du ikke lever efter dit design

4.png

Magiske manifesting generator

WELL HELLO powerhouse! Når du lærer at bruge dine evner optimalt vil du have energi til både at bygge dit drømmeiiv og vise os andre hvor nemt det må være imens. Du er her for give varmen fra bålet videre til alle du møder på din vej. 35% findes der af din type. Og frustration er et tema der vil opstå hvis du ikke er sand overfor dig

2.png

Pionerende Projektor

Hej vise kære sjæl! Du er født vejleder og er her for at lede os andre på vej. Fra frygt til kærlighed. Du søger for at bålet ikke går ud med dine knivskarpe observationer af hvad der er det rette at gøre. 20% findes der af din slags på kloden. Bitterhed er et tema i dit liv hvis du ikke lære at bruge dine mange gaver rigtigt

læs flere tilbagemeldinger nederst

IMG_9074.jpg
IMG_9085.jpg
Skærmbillede 2021-01-27 kl. 21.17.03.png

juicy e-bog om human design

Denne E-bog er en boulion komprimeret af min kropsliggjorte viden om Human design, jeg har tillært mig igennem de sidste 4-5 år. Den kan bruges som et essentielt og konkret værktøj til at forstå dit og andres charts.  E-bogens 20 sider går i dybden med de mest essentielle elementer af Human Design formidlet på et enkel og skarp måde. Så du kan forstå det, for hvis ikke vi forstår, kan vi ikke bruge viden.

Pris: 199 kr.

4.png
2.png
1.png
5.png
3.png

alle 5 energityper

samlet

Er du klar på at nørde helt i dybden med alle fem energityper? Du får adgang til videoerne for hver af energityperne og e-bogen "Human Design med Avalon". Denne pakke giver dig de bedste forudsætninger for at gå all in på at udvide din viden om Human Design og lærer at forstå dem du elsker bedre. Denne pakke inkluderer ikke Q&A.

Pris: 1399 kr.

mulighed for ratebetaling
(værdi 2074 kr.)

gavekort til human design video

Har du lyst til at forkæle en du elsker med en masterclass om vedkommendes energitype? Så har jeg netop lavet et gavekort til alle de fem energityper. Med gavekortet følger nem guide til, hvordan det indløses til en video.

Værdi 375kr

praktisk fond

Hver video er mellem 30-45 min. lang og indeholder det, du skal vide om din energitype:

Strategi

Not self

Praktiske eksempler på flow for din type

I menneskesprog betyder det, at du efter du har set videoen vil vide, hvad der gør dig speciel, hvordan din energi fungerer i forhold til andre, hvordan du tiltrækker det, du længes efter ind i dit liv, og hvordan du ændrer det, hvis du ikke føler dig i flow eller energifyldt

Som bonus får du nu og de næste 2 uger et Live Q & A med i prisen, hvor du kan stille mig alle de spørgsmål, der måtte være kommet op efter at have set videoen eller blot nørdet videre selv.

Datoerne for live-calls står i købsmailen. Det foregår på zoom

 

Investering

375,-

det her siger HD triben

Avalon0107bwkopier.jpg

remember why you came here 

remember your life is sacred

-Peia