top of page

holdt

Foot Tracks on Sand

mere tillid til dig, til livet og til din smukke krop

Til os alle er der en plads her i livet, en rolle og en væremåde, som endnu mangler at blive udfyldt af dit gyldne hjerte. Forestil dig at være i livet som dig, at være her i sådan en grad som den du er ment til at være, at andre begynder at genkende det unikke, der er dig, for kun at kalde det endnu mere frem.

 

Tiden er nu. Tiden til at åbne hjertet for din vej, så dem der hører hvad du siger uden at du skal forklare dig, kan høre din røst. Det er en kalden hjem til dig, hjem til hukommelsen i dine celler, som dybt inde vibrerer med den frekvens du er kommet for at minde verden om findes. Det er en fremkaldelse af det du allerede ved fra din sjæl omkring din vej, dit liv, dit virke og din mission.

 

Ikke fordi vi fortæller dig hvordan det ser ud for dig, men fordi vi giver dig værktøjerne og holder rummet for, at du selv kan finde det inde i dig. Vores forløb er funderet i Human Design og vil også krydres med Gene Keys og en smule astrologi. Det gør vi for at guide ind i en større syntese af forvandling med en dyb erkendelse af, at alle af os rummer brudstykker af sandheden, men ingen af os rummer hele sandheden.

 

Vi ønsker med forløbet at dele vores veje, hvordan vi har embodiet og ladet vores liv forme af blandt andet Human Design og Gene Keys, og de gaver vi har fået med os derfra. For os begge har det været oplevelsen af og tilladelsen til at kunne shine helt som dem vi er kommet til jord for at stråle som.

 

Vi kommer ned i mulden og får en forståelse af fundamentet, så vi ved hvad vi har med at gøre og hvordan vi sætter det i spil, vi bevæger os ud i legen og i eksperimentet gennem en dyb embodiment, og vi sætter kursen mod endnu mere tilladelse til at være lige præcis dig.

 

Der er ikke længere tid til at tale kun til hovedet, vi skal ned og huske fra cellerne i kroppen. Derfra sker en indre vækkelse til alt det, du allerede er, så du kan begynde at vinke farvel til det der alligevel aldrig var dig.

 

Vi har set en sti, som går gennem seks lag, som hver for sig vil åbne for din bevidsthed og minde dig om de sandheder og blueprints, der allerede ligger i din celler.

 

Skal du med?

jo bedre vi kender vores indre landskab og dynamikker, jo nemmere bliver det at færdes i en verden der hele tiden ændrer sig
det er vores fornemmeste opgave at støtte din kerne endnu stærkere og nemmere at mærke/høre så du kan fær(des) i livet som den du er kommet for at være

Det får du

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Heading 2

12 UGERS FORLØB

- EN MAIL HVERANDEN MANDAG
   med adgang til undervisning og embodiet erfaring
   indenfor seks temaer med Human Design bl.a. 
   energityperne, centrene, profilerne, motivationen, 
   integrering i praksis og forståelse i cellerne.
 
- ET LIVE CALL HVERANDEN TORSDAG
   som tager kærligt hånd om de spørgsmål og
   temaer der kommer fra dig og gruppen, ud fra
   vores ekspertise og erfaring. 

 
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Vi er ikke til one size fits all, men har oplevet hvordan Human Design får vores krop til at falde mere til ro, fordi det forklarer noget, som vores kære hoved har brug for at forstå. 

IMG_1079.JPG

Det handler ikke om mig, det handler om hvad DU har brug for.

Ása Ravnsdatter, Projector 5/2
Deep dive Human Design på tredje år

Når DU er tændt, tænder du alle andre omkring dig

- And thats why you came here 

Avalon Khaan, Generator 6/2
Seks års embodiet Human Design erfaring

IMG_0893.JPG
Detaljefotos-Livli-67.jpg

Praktisk

start 15 august kl 10.00
12 ugers mastergrad
MAIL HVERANDEN MANDAG,
CALL HVERANDEN TORSDAG


din investering nu
2990 kr.

kan betales i 3 rater
(4990 kr. efter 13 august)

Datoer til online calls:

25. Aug kl 20.00-21.00            6. Okt kl 20.00-21.00
    8. Sep kl 20.00-21.00            20. Okt kl 20.00-21.00
  22. Sep kl 20.00-21.00             3. Nov kl 20.00-21.00


Alle calls bliver optaget og sendt på mail så snart vi er færdige så du behøver ikke kunne være med live. 

IMG_4574_edited.jpg
bottom of page