top of page

geniale generators

Når dit lys er tændt
tænder du andres

Find din type HER

Der er egentligt ikke så meget at sige andet end, at denne starterpakke er for alle Generators (Eller dig, som har en generator, du elsker og vil forstå bedre), der vil lære at bruge sin energi optimalt, hvordan du manifesterer, og hvad dit livsformål er.
 
Når vi kender vores energitype og ved, hvordan vi skal leve efter den, vil vi opleve større flow, mening og en dybere forståelse for, hvordan vi er skruet sammen.
Human Design har for mig været kortet over mit indre landskab, som kunne give mig de konkrete værktøjer og justeringer, der skulle til for at forstå min struktur som menneske endnu bedre og derigennem kunne vokse i business, kærlighed og relationer.

Hands down det mest livstransformerende redskab, jeg har stødt på, og derfor har jeg de sidste par år uddannet mig ved Jenna Zoë som formidler, så jeg kan lære det videre til dig I denne starter pakke vil du lære alt, du skal vide, om den geniale generator, også kaldet pure generator!
 
35% af jordens befolkning er denne energistruktur, og deres formål er at være lyst op. For derigennem lyser de alle omkring dem op. Og der er vist ingen tvivl om, at vi har brug for flere fyrtårne i denne verden, for at få den på en kærligere kurs.
 
Derfor vil du her lære, hvordan en generator bliver optimalt næret, så du kan skinne som det lys, du er
Ultimativ generator sang af Love Leader og Generator Joan Mala
Enjoy
Avalon0926 kopier.jpg

Human design kort fortalt

Human design er et system skabt af canadieren Ra Uru Hu

Det er en blanding af astrologi, Kabalah tree of life, chakralære og I-ching

Systemet har til formål at støtte hver enkelt sjæl på denne jord i deres unikke rejse og styrke deres gaver.

Da vi alle er unikke og har forskellige måder hvorpå vores energi og gaver kommer bedst til udtryk. Derfor er det vigtigt at lære sin type at kende så vi hver især kan begynde at unlocke vores fulde potentiale på den mest effortless måde for vores unikke sjæl.

De 5 typer er:

Manifesters

Manifesting Generator

Generator (også kaldet pure Generators)

Projektor

Reflektor

Denne pakke er specifikt skabt til Generators men vil sagtens kunne give stor gavn til alle Mani Gen på linien da de er generators som grund type, blot med manifestor gaver oven i.

Praktisk

Untitled design.png
styks højkvalitets video af 45 min med det mest essentielle, du skal vide, for at forstå generatortypen inden for livsformål, business, manifestering, energiøkonomisering og flow 
Videoen kan downloades nemt til din computer, så du kan se den så mange gange, du har lyst. Den er så potent, at du med fordel kan se den flere gange og vil lærer nyt hver gang.

din Investering
35o kr

header yes.png
Avalon0965 kopier.jpg

Du er her for at følge

det der giver dig energi

bottom of page