top of page

din færd

Foot Tracks on Sand

Bliv klar til 2023 med det du behøver vide om human design

Til os alle er der en plads her i livet, en rolle og en væremåde, som endnu mangler at blive udfyldt af dit gyldne hjerte. Forestil dig at være i livet som dig, at være her i sådan en grad som den du er ment til at være, at andre begynder at genkende det unikke, der er dig, for kun at kalde det endnu mere frem.

 

Tiden er nu. Tiden til at åbne hjertet for din vej, så dem der hører hvad du siger uden at du skal forklare dig, kan høre din røst. Det er en kalden hjem til dig, hjem til hukommelsen i dine celler, som dybt inde vibrerer med den frekvens du er kommet for at minde verden om findes. Det er en fremkaldelse af det du allerede ved fra din sjæl omkring din vej, dit liv, dit virke og din mission.

 

Ikke fordi vi fortæller dig hvordan det ser ud for dig, men fordi vi giver dig værktøjerne og holder rummet for, at du selv kan finde det inde i dig. Vores forløb er funderet i Human Design og vil også krydres med Gene Keys og en smule astrologi. Det gør vi for at guide ind i en større syntese af forvandling med en dyb erkendelse af, at alle af os rummer brudstykker af sandheden, men ingen af os rummer hele sandheden.

 

Vi ønsker med forløbet at dele vores veje, hvordan vi har embodiet og ladet vores liv forme af blandt andet Human Design og Gene Keys, og de gaver vi har fået med os derfra. For os begge har det været oplevelsen af og tilladelsen til at kunne shine helt som dem vi er kommet til jord for at stråle som.

 

Vi kommer ned i mulden og får en forståelse af fundamentet, så vi ved hvad vi har med at gøre og hvordan vi sætter det i spil, vi bevæger os ud i legen og i eksperimentet gennem en dyb embodiment, og vi sætter kursen mod endnu mere tilladelse til at være lige præcis dig.

 

Der er ikke længere tid til at tale kun til hovedet, vi skal ned og huske fra cellerne i kroppen. Derfra sker en indre vækkelse til alt det, du allerede er, så du kan begynde at vinke farvel til det der alligevel aldrig var dig.

 

Vi har set en sti, som går gennem seks lag, som hver for sig vil åbne for din bevidsthed og minde dig om de sandheder og blueprints, der allerede ligger i din celler.

 

Skal du med?

jo bedre vi kender vores indre landskab og dynamikker, jo nemmere bliver det at færdes i en verden der hele tiden ændrer sig.
det er vores fornemmeste opgave at støtte din kerne til at blive endnu stærkere og nemmere kan mærke/høre, så du kan fær(des) i livet som den du er kommet for at være

Det får du

6 moduler

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

Modul 1 - Fundamentet og formprincippet i Human Design, hvor du får en grundig gennemgang af energityperne, og hvordan de hver især passer ind i et samlet, større hele.
- Bonus: Du får som bonusvideo til modul 1 en gennemgang af alle centre i dit Human Design chart, og hvad det har af betydning om centeret er udefineret, defineret eller en autoritet.

Modul 2 - Din natur går i dybden med profillinjerne, og indeholder en sjælden rejse gennem alle profiltyper, og hvordan de hver især bygger videre på hinanden.

Modul 3 - Eksperimentet og hvordan du kommer i gang med at leve dit eksperiment - vi deler ud af egne erfaringer og andre guldkorn.

Modul 4 - Forbundet er din unikke indsigt i det vi i Human Design kalder circuitry, og hvordan det har betydning for det sprog, du intuitivt taler, og dermed for din connection med andre.

Modul 5 - Dit valg er vejen til at blive herre i eget hus, tage lederskabet hjem og selv være den, der er den - vi taler ind i deconditioning, og hvordan du skræller det af, der ikke er dig.

Modul 6 - Fuld tillid og fuld cirkel, og hvordan du tillader al den nye viden at lande som embodiment i dig så forandringerne kan komme til dig som nye erfaringer i livet.

Vi er ikke til one size fits all, men vi har oplevet, hvordan Human Design får vores krop til at falde mere til ro, fordi det forklarer noget, som vores kære hoved har brug for at forstå. 

IMG_2735.jpg

Det handler ikke om mig, det handler om hvad DU har brug for.

Ása Ravnsdatter, Projector 5/2
Deep dive Human Design på tredje år

Når DU er tændt, tænder du alle andre omkring dig

- And thats why you came here 

Avalon Khaan, Generator 6/2
Seks års embodiet Human Design erfaring

DB11C76F-554C-4C49-A7F9-5B27ED4FCDA1.JPG
Detaljefotos-Livli-67.jpg

Praktisk

din investering nu
2990 kr.

kan betales i 3 rater
(fuld pris 4990 kr) 
Du får alle 7 videoer (der hver især er mellem 40 og 70 min. varighed, we go deep babe) sendt samlet ved køb, så du kan gå i gang med det samme! God fornøjelse

IMG_4574_edited.jpg
bottom of page